Nem-nem. Ehhez most semmi köze nincs Bruce Willisnek. Nem forgatják újra a Hatodik érzék című filmet Zalakaroson. Sokkal inkább új értelmet nyer a kifejezés, amelynek a központjába önmagunk állunk.

  1. Gyógyító érintések

A zalakarosi gyógyvíz lágy simogatása az érzékszerveink közül a tapintásunkra hat a leginkább, ahogy a bőrünkön érezzük jótékony hatásait. Amikor beléptem a kupolás fürdőrészbe, a bőrömön éreztem a nyugalmat, és úgy éreztem, hogy minden gondom eltűnt.

  1.  Impozáns látvány

Sajnos ahogy az ember egyre idősebb lesz, egyre inkább a napi rutin rabjává válik. Megy a rohanás, kocsiba be, kocsiból ki. Útközben harapunk valamit, közben lóg a fülünkön a telefon és megfeledkezünk megállni egy kicsit és körbenézni. Szemügyre venni azt a természetet, ami körbevesz minket és rácsodálkozni ezek szépségére. A város legújabb fejlesztése a termál tó és öko-part. A fürdő mögötti füves területen mesterséges tavat alakítottak ki, ahol mondjuk fürdőzés után letelepedhetünk egy kis piknikre, esetleg az ezt körülölelő erdőben is sétálgathatunk.

  1.  Élménnyel teli ízek

A helyi termelői standok egyikéről vihetsz haza egy kis zalakarosi ízvilágot. Az egészséges gondolkodás jegyében a gyógyászati nyíltnapokon belekóstolhatsz a Zalakaros jellegzetes ételeibe.

  1.  A csend hangja

Csörögnek a telefonok, dudálnak az autók, sípol a mikro, zörög a szomszéd. Mindig van valami idegesítő zaj, ami megbontja a harmóniát. Zalakaroson viszont hallani lehet a csendet. Mindenkiben megvan a csend iránti vágy, de mindennapjaink gyakran nem teszik lehetővé, hogy megéljük a csendet.

  1.  A levegő illata

A hatodik pedig te magad vagy! A saját individúmod. Zalakarost te teszed azzá, ami. Zalakaros az lesz neked, amivé te magad alakítod.

A kampány első célja - ha már hat érzékről van szó - az idegenforgalmi bevételek egy részét olyan gyerekeknek felajánlani, akik nem tudnak minden érzékszervükre támaszkodni. Ezután ennek a hat pontnak a megvalósítást igyekeznek fejleszteni, amelyhez Te magad is kellesz.